Vi laver alle her i salonen opsætninger til alle type fester.
Det kan være konfirmation, bryllup, runde fødselsdage, eller en omgang selvforkælelse til den passende anledning.

Vandondulation er curlere der bliver rullet i håndklæde tørt hår, for at understrege frisuren. Det giver en rigtig god fylde! Denne behandling holder helt ind til næste gang på vasker dit hår.

Dameklip med vask og føn

Denne klipning er til dig som ønsker at få vasket dit hår i en shampoo som passer lige til dit hår, inden klipningen starter. Vi klipper dit hår så det passer til dig og dine ønsker om en smart frisure iform af ansigtsform og bagefter føner vi det op så frisuren rigtig kommer til sin rette.

Dameklip uden vask og føn

Den her klipning er til dig som selv har vasket håret hjemmefra og som ikke har noget produkt i håret når du kommer til salonen, iform at skum, hårlak, voks osv. Så klipper vi en klipning lige til dig og blæser håret let hen med føn.

Dame SOLO klip

Dame solo klip er til dig som har et langt/kraftig hår, som ønsker håret helt kort, eller en hel anden frisure. Til nogle af jer, har vi også personligt nævnt at det er denne slags klipning som i skal booke pga vi ønsker lidt længere tid til klipningen. Denne klipningen kan derfor også vare op til en time.

Herreklip er til mænd, smarte herre og friske fyre over 12år som ønsker en smart ny frisure eller som ønsker den gode sædvanlige klipning. Der afsættes 30 min til klipningen.

Børneklip 0 – 3år

Denne klipning er til de aller mindste guldklumper som er mellem 0 – 3år.

Børneklip 4 – 12år

Denne klipning er som overskiften lyder til de friske børn mellem 4 – 12år. Piger og drenge! Vi er altid klar på en ny smart frisure eller en retning af frisure som i ønsker.

Permanent findes i et hav af afskygninger. Der findes permanent til jer som har et fint hår og som ønsker en let permanent til at give håret et løft og fylde på toppen. Der findes også permanent til det lange hår, som ønsker et dejligt krøllet hår, der bare skal være nemt og fylde naturligt.

Vi permanenter i alle retningen for at understrege frisuren, om det er hele håret eller kun toppen. Vi sætter den helt rigtig permanent lige til dit ønske og behov. ­ og i er mere end velkommende til at ringe og høre nærmere og tage en snak sammen med os om jeres frisure. Dog skal man altid huske på at permanent er en kemisk behandling, så håret kan virke mere porøst efter sådan en behandling.

Vi anbefalder at i bruger en hårkur 1 uge efter behandling og derefter 1 gang i ugen for at bevare fugtigheden i håret.

Under denne kategori skal vi forklare jer lidt om hårfarve.
Hårfarve kan gøres på mange måder, og i vores øjne er farve enten i bunden/udgroningen og en helfarvning af hele håret.
Farve kan kombineres på rigtig mange måder lige fra den allemest naturlig måde hvor vi rammer din egen hårfarve så tæt på som mulig, eller en helt knald rød, orange farve, til dem som er mere til det mere vilde og som gerne vil understrege frisuren med en fed farve. Vi har i salonen her tre farvesystemer for at have det allebedste til jer som kunder.
Vi har et meget grønt (næsten økoligisk) farvesystem, som hedder organic. Og vi har også et rigtig godt farvesystem der hedder Artego, hvor vi kan lave de mest fantastiske farver. Vi kan blande farverne på kryds og tvæs så de passer lige til dig, og til sidst vores meget specielle farver fra Elumen.

Organic

Organic er nok de mildeste professionelle permanente hårfarver, da den er uden ammoniak men samtidigt indeholder alle hårfarver certificerede økologiske ingredienser! Organic består af 60 forskellige farver, hvilket giver mulighed for at være kreativ og mixe en farve sammen lige til dig!

Efter en farve behandling med organic efterlades håret sundt og med en fantastisk glans.

Fordelene ved at vælge organic

 • Ingen strukturskade på håret
 • Blankt, glansfuldt hår med naturligt udseende
 • Ingen lugtgener under farvning
 • Lavere risiko for allergi
 • Håret ser ikke “farvet ud”
 • Ingen giftige ammoniakdampe
 • Ingen hovedpine eller tørre slimhinder efter en arbejdsdag for os som frisør
 • Bedre indeklima og arbejdsmiljø i salonen
 • Naturbaserede hårfarver med økologiske ingredienser!

 

Artego

Artego farverne er super flotte, glansfulde og næsten lugtfri. Det at farverne fra Artego er lugtfri gør din oplevelse i salonen meget rare end hvis de lugter meget stærkt. Dette betyder os af de er meget sundere for os som frisør at stå og arbejde med. Med Artego farverne kan vi blande de mest fantastiske flotte farver.

Fordelene ved artego farverne:

 • Meget glansfulde farver
 • Lugtfri
 • Mange farvekobinationer

Elumen

Rigtig mange kender elumen for deres meget skrigene farver. De helt pang farver i røde, gule, lilla,
grønne og mange mange flere farver. Elumen laver også de mere almindelige farver i naturlige
neuancer.

Fordel ved ELUMEN

 • Skånsom farvning pga der ingen amoniak er i farverne
 • Meget glansfuld!
 • Elumen er et super valg, hvis du har meget porøst hår men stadig gerne vil have det farvet.
 • Elumen skader ikke håret.
 • Ønsker du en vild effekt? ­ så er det muligt ved elumen, lige fra rød til blå

 

Reflekser betyder at det ikke er heltfarvet, men at delvist af håret er farvet.
I vores salon laver vi reflekser på to måder. Med stanniol og med en hætte. Reflekser er en super god måde at give håret et spil uden at have hele håret farvet. Denne farvning kan også laves meget naturligt.
Hvilken slags reflekser skal du vælge?

Reflekser i hætte er til dig der har en max længde til skulderne og som kun ønsker en farve i refleks. Man kan lave alle mulige farver i hætte, men dog max en farve.
Derimod med staniol kan man lave flere forskellige farver på en gang, hvilket også giver et super godt spil. Denne behandling tager også lidt længere tid. Med stanniol laver vi også forskellige effekter i håret, nogle gange farver vi kun effekter på toppen eller asymetrisk og andre gange er det hele håret der bliver farvet i reflekser for at give hele håret et spil.

Skal du til fest? ­ eller vil du bare forkæle dig selv…

Formtørring med vask betyder at vi vasker dit hår to gange i en shampoo til dit hår, derefter laver vi en rigtig flot og holdbar føntørring som passer til dig. Dette er en perfekt mulighed for dig som skal til fest eller bare vil forkæle dig selv. For hvem kan egentlig føne sit hår i nakken?